Corona regels

I.v.m. de nieuwe en aangescherpte corona regels en uitgaande van de afspraken met de gemeente Hof van Twente in de eerste intelligente lockdown de volgende beperkingen:

Aantal toegestane personen op onze locatie is maximaal 30 mensen. Onderlinge afstand 2 meter. Groepsarrangementen zijn verboden, alleen losse vissers (max met 2 personen, ouders met kinderen t/m 12 jaar max. 4 personen) hebben toegang tot de locatie. Horeca incl. terras zijn gesloten. Afhaal diensten en betalingen bij de deur van de kantine, niet meer dan 1 persoon te gelijk. Maak zoveel mogelijk gebruik van handen gel. Betaal daar waar kan contactloos.

Hopende om met deze afspraken een veilige en ontspannende viservaring te kunnen bieden blijven we open. Mocht de overheid ons verdere beperkingen op gaan leggen zullen we dat direct te kennen geven via dit nieuws bericht.